Thursday, September 27, 2012

Пажња! Прилика да ce помогнe пројекат ХЕРОЈИ СРБИЈЕ 2013 продуженa за једну седмицу само: 27. Cептембра до краја Cредe 3. Oктобра 2012.

Пажња!

Молимо удео са својим пријатељима, познаницима и контактима.За оне који су пропустили или нису били упознати са приликом да помогну пројекат ХЕРОЈИ СРБИЈЕ, овде се још једном пружа та прилика у периоду од седам дана, од данас, Четвртак 27. Cептембра до краја Cредe 3. Oктобра 2012. Српска верзија Хероји Србије ће бити штампана у 2013. и имена ових ће бити унета у књигу као дародавци овом специајлном признању оличеном у књизи која ће бити издата  у почаст: 100-годишњица ратова које су Срби водили, у почаст њихових жртви и победа, између 1912. и 1918. године.

Сваки ће прилог бити добродошао и много цењен.

Најлакши начин да приложите је преко „Pay Pal“ пратећи овај линк:

Не морате да будете члан „Pay Pal“ да би употребили овај линк. Кредит карта или дебит је довољна.

Или, ви можете послати чек на адресу:

Aleksandra Rebic
P.O. Box 95551
Hoffman Estates, IL U.S.A.
60195

Да би Ваше име као дародавца било укључено у књигу која је признање Херојима Србије, сви прилози морају бити примљени до краја Cредe 3. Oктобра 2012. године. Ако желите да помогнете овај пројекат на рачун некога другог, члана фамилије или пријатеља, живог или умрлог, осећајте се слободним да то урадите – и нагласите у чије име прилажете.

Хвала много на пажњи.

Cрдацно,

Алексанра Ребић
Cептембap 2012


*****

If you would like to get in touch with me, Aleksandra, please feel free to contact me at heroesofserbia@yahoo.com


*****

No comments: