Wednesday, December 31, 2014

Божићни поздрав председника Српске Народне Одбране у Америци Славка Пановића

 
 
 

Божићни поздрав председника Српске Народне Одбране у Америци Славка Пановића:

Архијерејима, свештеницима, монасима и монахињама Српске православне цркве, преживелим четничким борцима под командом Ђенерала Драже, преживелим борцима из заробљеничких немачких жица и четничким инвалидима, свим српским организацијама у свету које раде за добробит Српства, чланству и управама свих братских организација са којима братски сарађујемо, члановима Централног и Извршног одбора, члановима Редакционог одбора «Слободе» и нашим верним дописницима, свим председницима Месних одбора СНО и свим члановима Српске народне одбране у Америци, свим нашим дародавцима, кумовима и свим домаћинима Славе СНО, свим нашим стипендистима током 10 година колико смо их помагали, Српском народу у Србији, Републици Српској, Црној Гори, посебно на Косову и Метохији и свуда где живе Срби, као и васколиком Српству у расејању - свима честитам светле празнике Христовог Рођења и желим срећну и благословену Нову 2015. годину са жељама да Света српска слога надвлада све наше слабости и да са даном Рођења Богомладенца изнова започнемо, а потом и наставимо, обновитељски рад за наше мило и драго Српство.

Српска народна одбрана читав један век стајала је на бранику Српства и вере православне - то ће и убудуће чинити са истим еланом.

За време Видовданских свечаности, које СНО одржава традиционално, свечано смо прославити 100 година Српске народне одбране! То је јединствен јубилеј и достојно смо га обележили наглашавајући допринос СНО српској заједници у Америци и српском народу у Отаџбини. Захваљујемо се свима који су омогућили да прослава буде на достојном нивоу јубилеја.

Уз молитву Господу да сав наш српски народ ојача и учврсти му слободу, правду и демократију и да нам будућност буде испуњена вечном љубављу према својим ближњима и својој Отаџбини:

МИР БОЖИЈИ - ХРИСТОС СЕ РОДИ!
СРЕЋНА И БЛАГОСЛОВЕНА НОВА ПРАВОСЛАВНА 2015. ГОДИНА!

Тамо где је српска кућа тамо је и Српска народна одбрана!


http://www.snd-us.com/*****

If you would like to get in touch with me, Aleksandra, please feel free to contact me at heroesofserbia@yahoo.com

*****

No comments: