Thursday, December 18, 2014

VIDEO: Документарно-играни филм "СРБИЈА У ВЕЛИКОМ РАТУ" / Dokumentarno-igrani film "SRBIJA U VELIKOM RATU" / "RTS-Radio Televizija Srbije" December 15, 2014Posted on You Tube by "RTS Prikazuje"

Published on December 16, 2014

Dokumentarno-igrani film "Srbija u Velikom ratu" je hronologija stradanja i pobeda srpske vojske, države i naroda u Prvom svetskom ratu. Autor dokumentarno-igranog filma "Srbija u Velikom ratu" je Slađana Zarić. Reditelj filma je Ivana Stivens.
http://youtu.be/Ft9hkMvEgcY*****

If you would like to get in touch with me, Aleksandra, please feel free to contact me at heroesofserbia@yahoo.com

*****

1 comment:

Veljko Živković said...

У главним улогама: Војислав Брајовић као Војвода Радомир Путник, Бранислав Лечић као Војвода Живојин Мишић, Миодраг Крстовић као Никола Пашић, Никола Ракочевић као Мајор Драгутин Гавриловић, Владимир Јоцовић као Краљ Александар I Карађорђевић, Срђан Тимаров као Василиј Штрандман, Љубивоје Тадић као Барон Гизл фон Гизлинген и Бранко Јеринић као Лазар Пачу.
У осталим улогама: Дејан Стојаковић као Капетан Матић, Боба Стојимировић као Војник Гило, Предраг Миленковић као Војник Драгомир, Старији водник 1. класе Сретен Радовић као Наредник Михаило, Капетан Предраг Милићевић као Командант батерије и Драган Николић као Војник телефониста.