Sunday, February 19, 2017

ПРОГРАМ / Поводом обележавања великог и значајног датума 100-годишњице Топличког устанка, у понедељак 20. фебруара [2017] у Прокупљу ће боравити делегација Министарства културе и информисања у Влади Републике Србије

Општина Прокупље
Субота, 18. 2. 2017.

Делегација Министарства културе у Прокупљу


Поводом обележавања великог и значајног датума 100-годишњице Топличког устанка, у понедељак 20. фебруара у Прокупљу ће боравити делегација Министарства културе и информисања у Влади Републике Србије.


Према речима већнице за културу у Општини Прокупље Милице Ерић, најављен је долазак државног секретара Новице Антића, помоћника министра за заштиту културног наслеђа Александре Фулгоси и самосталног саветника, координатора за књижевност и преводилачко стваралаштво и издаваштво Марка Деспотовића.

Државни секретар Антић ће отварањем нове поставке „Топлички устанак 1917“ у Народном музеју Топлице у 12 часова, означити почетак богатог програма, којим ће се до 26. фебруара обележавати овај велики јубилеј.

Представници Министарства културе, овом приликом посетиће и остале установе културе у Прокупљу, Народну билиотеку „Раде Драинац“, Дом културе „Радивој Увалић Бата“ и Историјски архив „Топлица“.

ПРОГРАМ

 
 
 
 
 
 
*****
 
If  you would like to get in touch with me, Aleksandra,
please feel free to contact me at heroesofserbia@yahoo.com
 
***** 

No comments: